picture

University Master Course Hospitality Management and Food and Beverage

Organized by the Palermo University, the Florida International University in Miami and the Postgraduate Master School ARCES, the Master – taught in English – aims to form the best managers in the sector.

700 hours are dedicated to on-the-job training (from June to October), 400 hours to project work, 360 hours of instruction with experts and professionals (April/May and November/December), 10 hours of individual coaching and 30 hours of special-topic seminars.

The same partner-businesses that participate in the internship, chosen from industry leaders, will select the final participants in the International Master program through motivational interviews.

To participate in the preliminary interviews, fill out the on-line form at the website: www.arces.it

Applications must be submitted to the University of Palermo by March 4th, 2015, by following the instructions presented in the public notice downloadable at the following link:

 

INFO:

Alta Scuola ARCES/Turismo Vicolo Niscemi, 5 – 90133 Palermo             Tel. +39 091 346629

Dott.sa Monica Segretario - m.segretario@arces.it

Dott.sa Clelia Giordano - c.giordano@arces.it

Info Master: master.hfb@unipa.it

picture

NEJLEPŠÍ VOLBA PRO VAŠI BUDOUCÍ KARIÉRU

rozvijejte_se

NAJDĚTE UPLATNĚNÍ V OBORU TĚCH NEJLEPŠÍCH

ziskejte_zkusenosti

  • absolvent

    Adam KlavíkTourism Management

    Bakaláře jsem vystudoval na VŠERS v Českých Budějovicích, na magistra už jsem přestoupil na VŠO v Praze. A nelituji toho – VŠO se mnohem více podobá veřejné škole a kvalita kantorů je tu 100% lepší. Třeba paní Palatková, která mě učila, je v cestovním ruchu velkým pojmem.

  • absolvent

    Jan Šrámek

    Na VŠO jsem se naučil samostatnosti a získal praxi v oboru. Kam jsme se přihlásili v rámci studentských soutěží, tam jsme sbírali ceny. A už během studia jsem se stal součástí organizační struktury několika projektů v cestovním ruchu. Nemůžu se dočkat, až začnu naplno pracovat.

  • absolvent

    Petra Benešová

    VŠO jsem vystudovala, teď na ní dokonce učím. Za ty roky se mnohé změnilo – škola jde neustále kupředu, zaměřuje se více na praxi, předměty jsou odbornější a úžeji zaměřené. Ačkoliv je konkurence na trhu obrovská, VŠO si stojí velmi dobře a můžu ji s klidným svědomím doporučit.

  • absolvent

    Jana Valentová

    Vystudované školy: VOŠ herecká, Akademie tělesné výchovy a sportu PALESTRA, Vysoká škola obchodní. Motto: Nebýt hulvátem v životě a lhářem na jevišti! „Který titul tedy používáte?“ „Žádný.“ Smích. „Důležitější je přeci, co mám v hlavě.“

  • absolvent

    Kristína Jíšová

    VŠO se jako jedna z mála škol v České republice skutečně věnuje praxi. Během studia jsme např. pracovali na projektech, jejichž výsledky se pak zabýval i Národní památkový ústav. Spoustu přednášek navíc vedli externí lektoři, takže jsme se věci učili tak, jak ve světě opravdu fungují.

  • absolvent

    Simona Kremerová

    Pracuje jako Program Coordinator ve společnosti Smaller Earth. V roce 2009 se zúčastnila pracovního pobytu v New Yorku. Tři a půl roku žila v Anglii a pracovala pro australskou cestovní kancelář. Práce Simoně nikdy nevadila, proto když dostala šanci jet do Ameriky jako pomocná síla v kuchyni, neváhala ani okamžik. Nasbírala zkušenosti, našla si nové přátele a z vydělaných peněz procestovala část Spojených států. Otevřely se jí tak dveře k pracovním příležitostem ve Španělsku nebo v Anglii. Dnes pracuje

  • absolvent

    Jakub Velička

    Teorii letectví studoval v Oxford Aviation Academy. Praktický výcvik absolvoval v Česku a Polsku. Držitel pilotní licence CPL/ME/IR.Už jako dítě Jakub snil o tom, že se jednou stane pilotem. Cesta k cíli byla klikatá a musel tomu leccos obětovat. Začal studiem Marketingové komunikace na VŠFS, odkud přešel k Managementu leteckých podniků na VŠO. Aby ušetřil čas a peníze na pilotní výcvik, založil si vlastní firmu. Dnes je svému snu na dosah.